Telefoon 06 15 05 29 29

Diensten

MAUD Communicatie is gespecialiseerd in heldere en duidelijke communicatie. Van advies tot uitvoering. En uiteraard speelt de inhoud van jouw boodschap hierbij een belangrijke rol.

To-the-point Communicatie advies

Bij MAUD Communicatie krijg je to-the-point advies over jouw communicatievraagstukken. Samen met mijn opdrachtgever stel ik een communicatie actieplan op dat direct geïmplementeerd kan worden. Je kunt hier zelf mee aan de slag gaan, of de uitvoering ook aan MAUD Communicatie overlaten. De keuze is aan jou.

Een huisstijl zorgt voor herkenning van jouw merk. Vaak is het de eerste indruk die je achterlaat. Je kunt je dus voorstellen dat een huisstijl een belangrijke rol speelt in al jouw communicatie uitingen. Heb je vragen over jouw huisstijl of behoefte aan advies? MAUD Communicatie helpt je graag bij het zichtbaar maken van jouw huisstijl.

Adequate Uitvoering

De combinatie tussen strategie en uitvoering levert de beste resultaten op. Daarom gaat MAUD Communicatie een stap verder dan alleen het geven van communicatie advies. Wil je bijvoorbeeld dat er een keer kritisch gekeken wordt naar jouw website? Of heb je hulp nodig bij het beheren van jouw social media platformen? Ook dat regelt MAUD Communicatie voor jou.

Verleiding door Content creatie

De basis van een goede brochure, rapport of website is een heldere tekst. Een tekst die voor de lezer begrijpelijk is, zonder al te veel moeilijke woorden. Voor een website is een goede tekst een must. Sites die goed leesbare teksten hebben scoren immers beter in de zoekmachines. Wil jij de lezer van jouw teksten prikkelen en verleiden om verder te lezen? MAUD Communicatie kan jou helpen bij het schrijven van jouw teksten voor al jouw online en offline communicatiemiddelen. Ook het redigeren van bestaande teksten hoort daarbij.